Prevoz putnika Beograd – Mostar – Beograd

Svakodnevno vršimo organizovan prevoz putnika na relaciji Beograd – Mostar po principu od adrese do adrese (od vrata do vrata).

Koliko košta karta?

Cena karte po osobi za jedan pravac iznosi: 55€

Ruta i plan putovanja:

Polazna tačka je grad Beograd (vaša adresa), dalje se ide autoputem Beograd – Zagreb, isključuje se na rumskoj petlji zatim se ide na Šabac, Loznicu, Zvornik, Vlasenicu, Han Pjesak, Sokolac, Mokro i stiže se u Sarajevo. U Sarajevu Vas preuzima vozač koji Vas dalje vozi do Mostara na željenu adresu, ide se putem A1 i nastavlja putem E73 preko Konjica sve do Mostara. Polasci su usklađeni i organizovani tako da su i vozači sinhornizovani u preuzimanju putnika, a Vi dobijate odmornog vozača do Mostara.

Koliko traje putovanje?

Put iz Beograda do Mostara  u proseku traje oko 7,5 sati, u zavisnosti od stanja na putevima, vremenskih uslova, i provedenog vremena na graničnom prelazu. Po nekada iz sigurnosnih i vremenskih razloga se menja ruta putovanja ili granični prelaz u toku putovanja radi izbegavanja gužve, radova na putu, vremenskih nepogoda i drugih faktora koji utiču na bezbednost i vreme putovanja.

Opšta pravila putovanja:

Putnici su obavezni da kod sebe imaju važeća lična dokumetna, prijavu boravka zbog prelaska granice, da vode računa o svojim stvarima koje unose u vozilo, da budu propisano vezani sa sigurnosnim pojasevima koji postoje u vozilu. Agencija i vozač ne snose odgovornost (plaćanje kazne, refundaciju troškova, zaboravljenih stvari) u koliko sam putnik nije ispoštovao gore navedena pravila.

Pravila ponašanja u vozilu:

U vozilu je strogo zabranjeno konzumiranje bilo kakve vrste hrane, cigareta i obojenih napitaka (sokovi, čaj, kafa, itd…). Ometanje vozača u toku vožnje, uticanje na bilo kakav način na sam tok vožnje je takođe zabranjeno. Može se koristiti isključivo voda kao napitak u vozilu jer voda ne ostavlja trajne fleke i ne može oštetiti enterijer vozila. U slučaju nepoštovanja prvila i neprimerenog (nasilničkog) ponašanja u vozilu vozač ima ovlašćenje da takvu osobu odstrani iz vozila i prijavi nadležnim organima.

Putnički prtljag:

Zbog ograničenog prtljažnog prostora u vozilu, dozvoljen je jedan veći kofer i ručni prtljag po osobi (putniku). Za svaki dodatni kofer ili prtljag agencija naplaćuje prostor u vozilu u vrednosti jedne karte, samim tim smanjujući broj osoba (putnika) u samom vozilu.

Prevoz kućnih ljubimaca:

Kućni ljubimci se isključivo prevoze u transportnom koferu predvidjenom za tu namenu. Ne mogu se prevoziti u torbi ili bilo kom drugom obliku van transportnog kofera. Za kućne ljubimce se isključivo koristi pet-taksi usluga. Prevoz kućnih ljubimaca u organizovanom prevozu (sa drugim putnicima) nije moguć.

Napomena:

Za svako oštećenje na ili u vozilu nastalo krivicom putnika snosiće odgovornost i troškove saniranja istih, sam putnik.

Van – Go TRAVEL

PRIVATAN TRANSFER

(NEMA DODATNIH PUTNIKA, vožnja autoputem)

 BEOGRAD – MOSTAR

VRSTA VOZILA Cena po vozilu (max. 2 adrese)
Automobil (do 4 osobe) 220 €
Minivan (do 5 osoba) na upit
Kombi (do 8 osoba) na upit
Minibusevi na upit
Autobusi na upit
Lux automobili na upit
Noćne vožnje se tarifiraju 20% više na postojeću cenu transfera.
Noćna vožnja se računa za period od 21.00h do 05.00h.
Cena je izražena po vozilu, u jednom (1) smeru, bez obzira na broj putnika.