Prevoz putnika Beograd – Kopaonik – Beograd

Svakodnevno vršimo organizovanje grupnog ili pojedinačnog privatnog prevoza putnika na relaciji Beograd – Kopaonik – Beograd po principu „od vrata do vrata“ (sa adrese na adresu).

Ruta i plan putovanja:

Polazna tačka je grad Beograd (vaša adresa), put iz Beograda vodi auto-putem (Beograd-Niš) do Pojata odakle se nastavlja ka Kruševcu, pa onda ka Brusu i Brzeću do Kopaonika (željenog smeštaja ili adrese). Istim planom rute se i vraćamo sa Kopaonika ka Beogradu obratnim redosledom.

Koliko traje putovanje?

Put iz Beograda do Kopaonika u proseku traje oko četiri sata, u zavisnosti od stanja na putevima, vremenskih uslova. Po nekada iz sigurnosnih i vremenskih razloga se menja ruta putovanja radi izbegavanja gužve, radova na putu, vremenskih nepogoda i drugih faktora koji utiču na bezbednost i vreme putovanja.

Opšta pravila putovanja:

Putnici su obavezni da kod sebe imaju važeća lična dokumetna, prijavu boravka zbog prelaska granice, da vode računa o svojim stvarima koje unose u vozilo, da budu propisano vezani sa sigurnosnim pojasevima koji postoje u vozilu. Agencija i vozač ne snose odgovornost (plaćanje kazne, refundaciju troškova, zaboravljenih stvari) u koliko sam putnik nije ispoštovao gore navedena pravila.

Pravila ponašanja u vozilu:

U vozilu je strogo zabranjeno konzumiranje bilo kakve vrste hrane, cigareta i obojenih napitaka (sokovi, čaj, kafa, itd…). Ometanje vozača u toku vožnje, uticanje na bilo kakav način na sam tok vožnje je takođe zabranjeno. Može se koristiti isključivo voda kao napitak u vozilu jer voda ne ostavlja trajne fleke i ne može oštetiti enterijer vozila. U slučaju nepoštovanja prvila i neprimerenog (nasilničkog) ponašanja u vozilu vozač ima ovlašćenje da takvu osobu odstrani iz vozila i prijavi nadležnim organima.

Putnički prtljag:

Za privatni transfer dozvoljeni prtljag je po dogovoru.

Prevoz kućnih ljubimaca:

Kućni ljubimci se isključivo prevoze u transportnom koferu predvidjenom za tu namenu. Ne mogu se prevoziti u torbi ili bilo kom drugom obliku van transportnog kofera. Za kućne ljubimce se isključivo koristi pet-taksi usluga. Prevoz kućnih ljubimaca u organizovanom prevozu (sa drugim putnicima) nije moguć.

Napomena:

Za svako oštećenje na ili u vozilu nastalo krivicom putnika snosiće odgovornost i troškove saniranja istih, sam putnik.

Van – Go TRAVEL

PRIVATAN TRANSFER

(NEMA DODATNIH PUTNIKA, vožnja autoputem)

 BEOGRAD – KOPAONIK

VRSTA VOZILA Cena po vozilu (max. 2 adrese)
Automobil (do 4 osobe) 220€
Minivan (do 5 osoba) na upit
Kombi (do 8 osoba) na upit
Minibusevi na upit
Autobusi na upit
Lux automobili na upit
Noćne vožnje se tarifiraju 20% više na postojeću cenu transfera.
Noćna vožnja se računa za period od 21.00h do 05.00h.
Cena je izražena po vozilu, u jednom (1) smeru, bez obzira na broj putnika.